life

Someone is always with us

Saya mau share satu video yang sukses bikin saya menitikkan air mata pas tadi ditayangin di gereja. Maknanya sih simple dan sebenernya juga udah tau juga karena udah diajarin dari kecil pas Sekolah Minggu. Tapi pas bener-bener dibuat video visualnya, it does touch my heart deeply.

Enjoy! And hopefully you’ll be more understand that you’ll never EVER alone, and that Someone is truly care and be there for you. Literally.

Have a blessed week!

9 thoughts on “Someone is always with us

    1. gw tuh lagi mikir, TFS itu apa yaa? kok baru pernah denger.. trus si Noni – nyonya sepatu juga nulis TFS..hahaha. itu maksudnya ‘thanks for sharing’ ya?? *nebak hihihi.
      anyway, sama-sama angela🙂

    1. iya bagus yah re… aku juga suka banget… dan berkesan banget..jadi skarang kalo ngapa2in jadi kebayang ada Tuhan yang di samping kita hehehe.

      1. Iya banget lho kak Dea, skarang kalo ngapa2in langsung inget video ini pasti ada Tuhan disamping kita hihihih… Thanks for sharing🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s