entertainment · Glimpse of me · others

Cerita Lama

Dulu waktu belum punya pacar, saya suka berasa miris pas dateng ke kawinan orang. Apalagi pas masa-masa lagi kepengen punya pacar tapi ga dapet-dapet. Kapan ya giliran gue? Mupeng hahahaha.

Dan ada satu lagu yang selalu bikin hati saya tambah teriris-iris *lebay. Lagu yang langganan dinyanyiin di pesta kawinan. Lagu yang bikin saya bertanya-tanya, kapan ya saya bisa ucapin kata-kata itu. Lagu yang bikin saya bertekad kalo one day, di pesta kawinan saya, itu lagu harus ada, and i will say it happily, gratefully and maybe with a tearful eyes, “I Finally Found Someone”

I finally found someone
That knocks me off my feet
I finally found the one
That makes me feel complete
It started over coffe
We started out as friends
It’s funny how from simple things
The best things begin

This time is different
And it’s all because of you
It’s better than it’s ever been
‘Cause we can talk it though
My favouite line was
“Can I call you sometime”
It’s all you had to say
To take my breath away

This is it, oh I finally found someone
Someone to share my life
I finally found the one
To be with every night
‘Cause whatever I do
It’s just got to be you
My life has just begun
I finally found someone

Did I keep you waiting? I didn’t mind
I apologise, baby that’s fine
I would wait forever just to know you were mine

You know I love your hair
Are you sure it looks right?
I love what you wear
Isn’t it too tight?
You’re exceptional
I can’t wait for the rest of my life

This is it, oh I finally found someone
Someone to share my life
I finally found the one
To be with every night
‘Cause whatever I do
It’s just got to be you
My life has just begun
I finally found someone

And whatever I do
It’s just got to be you
My life has just begun
I finally found someone

Bukan kata-kata keseluruhan dari lagu itu yang miris mengiris hati, tapi cukup 1 kalimat aja. Satu kalimat yang rasanya jleb jleb jleb banget waktu itu ” I finally found someone, someone to share my life.” Oh i wish i could tell you how i desperately longed to say that sentence that time. Maklum ya, Utin itu pacar pertama saya, jadi saya harus nunggu kira-kira 23 tahun sampe saya ngerasain yang namanya punya pacar hahaha *kok kesannya kesian bener ya, padahal sih ga segitunya juga hehehe. Masa penantian yang cukup lama itu kadang melelahkan dan bikin desperate, apalagi pas lagi mellow. Makanya, waktu itu saya ngiri banget sama orang yang bisa ngomong kalimat itu, apalagi di pesta kawinannya.

Makanya, sekarang pas lagi milih-milih lagu buat dikasih ke tim entertainment, itu lagu pertama yang muncul di kepala. Yeayy.. finally it’s my turn! Dan kembali, saya amazed dan sangat bersyukur bisa sampai di titik ini sekarang. Dulu saya ga pernah kebayang gimana rasanya punya pacar, boro-boro siapin wedding. Ga pernah kebayang bisa dengan yakin bilang “he is the one” (of course by the grace of The Lord)., karena dulu saya selalu wondering kok orang bisa berani mutusin untuk married, berani bilang udah siap, dan bisa yakin dengan pasangannya. I just didnt understand. Tetapi sekarang, setelah apa yang saya alami dan lewati, i can say and pray that he is the given one from Him.

Dont get me wrong, i dont intend to brag or anything. Just want to share that remembering this, make me even more grateful. Grateful, thankful and feel loved🙂

What about you? Do you have any special songs to you?

11 thoughts on “Cerita Lama

  1. gua juga suka banget ama lagu itu… gua bilang lagu itu bagus banget, ya kata2nya, ya melodinya, ya aransemennya… mantep. apalgi yang nyanyi si ibu barbra streissand. semakin mantep…😀

    btw gua nyanyi lagu itu pas koko gua married. hahaha.

  2. Beneran pasaran sih lagu itu. Bok, umur 23 mah belom apa-apa kaliiii… masih wajar lah. Tapi emang cewek lebay yah. Wkt gw 24 tahun & sedang menjomblo gw juga jadi parno, takut ga kawin, hihihihi^^

  3. Baca paragraf pertama berasa dejavu.. Pernah juga mikir yang sama persis.. Bedanya aku udah umur 25 waktu itu *heeik* dimana temen2 deket udah pada nikah atau ga setidaknya udah punya pacar serius *curcolabiss*

    Anyway, kalau lagu yang dari dulu kepinginan untuk lagu wedding (walaupun ga kesampean krn pas nikahan kemaren pake gamelan) itu “i’ll take care of you”nya Steven Curtis Chapman… Enyaaak…

    1. hahaha kadang lagu kaya gitu emang bisa dua sisi ya, satu sisi bisa bikin seneng denger kata-katanya, tapi di sisi lain untuk orang yang berbeda dan waktu yg beda bisa bikin miris..

      *langsung google and you tube “i’ll take care of you” hahahaha

  4. This is the song that I’ve always thought of my dad when the “day” comes… it always touches my heart, so I chose this song for the “Father and Daughter” dance at my wedding.

    She spins and she sways
    To whatever song plays
    Without a care in the world
    And I’m sitting here wearing
    The weight of the world on my shoulders

    This is the Eric and Irene song

    Tomorrow morning if you wake up
    And the sun does not appear,
    I will be here.

    If in the dark we lose sight of love,
    Hold my hand and have no fear,
    ‘Cause I will be here.

    CHORUS
    I will be here when you feel like being quiet;
    When you need to speak your mind, I will listen.
    And I will be here when the laughter turns to crying;
    Through the winning, losing, and trying, we’ll be together,
    ‘Cause I will be here.

    Tomorrow morning if you wake up
    And the future is unclear,
    I will be here.

    As sure as seasons are made for change,
    Our lifetimes are made for years,
    So I will be here.

    CHORUS
    I will be here, so you can cry on my shoulder;
    When the mirror tells us we’re older, I will hold you.
    And I will be here to watch you grow in beauty,
    And tell you all the things you are to me;
    I will be here.

    I will be true to the promise I have made,
    To you and to the One who gave you to me.

    As sure as seasons are made for change,
    Our lifetimes are made for years,
    So I, I will be here.
    We’ll be together and i will be here

    It’s been a long day
    And there’s still work to do
    She’s pulling at me
    Saying “Dad, I need you

    There’s a ball at the castle
    And I’ve been invited
    And I need to practice my dancing
    Oh, please, Daddy, please?”

    So I will dance with Cinderella
    While she is here in my arms
    ‘Cause I know something the prince never knew
    Oh, I will dance with Cinderella
    I don’t want to miss even one song
    ‘Cause all too soon the clock will strike midnight
    And she’ll be gone…

    She says he’s a nice guy and I’d be impressed
    She wants to know if I approve of the dress
    She says, “Dad, the prom is just one week away
    And I need to practice my dancing
    Oh, please, Daddy, please?”

    So I will dance with Cinderella
    While she is here in my arms
    ‘Cause I know something the prince never knew
    Oh, I will dance with Cinderella
    I don’t want to miss even one song
    ‘Cause all too soon the clock will strike midnight
    And she’ll be gone

    She will be gone

    Well, she came home today with a ring on her hand
    Just glowing and telling us all they had planned
    She says, “Dad, the wedding’s still six months away
    But I need to practice my dancing
    Oh, please, Daddy, please?”

    So I will dance with Cinderella
    While she is here in my arms
    ‘Cause I know something the prince never knew
    Oh, I will dance with Cinderella
    I don’t want to miss even one song
    ‘Cause all too soon the clock will strike midnight
    And she’ll be gone

  5. ahh the 2 song lyrics I put up were all mixed up, Im just gonna give you the titles

    Father and Daughter dance- Cinderella- Steven Curtis Chapman
    Eric and mine- I will be here- Steven Curtis Chapman

  6. Aduuhhh…terharu sekali sih kl inget 2 bulan lg dea udh jd istrinya orangggg.. hehehe
    Btw, I Finally Found Someone is a very romantic song indeed!
    Gw demen lagu Dia-nya Maliq n d’essentials,de. trus ada lagu When God Made You (ga tau sapa yg nyanyi) itu jg bagusss. hehehe. Menikahimu-Kahitna, angel brought me here- guy sebastian, have i told you lately that i love you, from this moment (ini lagu kya lagu wajib bwt kawinan gt.hahahaha). itu bbrp saran lagu dr gw,sapa tau bs dipake. ntr kl ada lagu2 bagus lg i’ll let u know. enjoy every second of the preparationnya yahhhh.. *huggggg*

    1. Ahh ellysss kau mengingatkanku masih banyak yg belom beres tapi waktu makin deket hahahaha.

      thanks yah liss buat rekomen lagu2nya, gw jadi terinspirasi hihihi.. ntr kalo ada lagi bilang2 yahh.. hugsss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s